Jesień to chyba najbardziej romantyczna pora roku na organizację ślubu. Za oknem jeszcze ciepło, kolorowo i nieco nostalgicznie. Podpowiadamy jak przygotować ten wymarzony dzień inspirując się słoneczną, jesienną Toskanią. W stylizacji dominują eleganckie fiolety i róże, ciepłe brązy i pomarańcze oraz pastelowe beże.
Wybierzcie się z nami w tę romantyczną podróż zakończoną smakowitą ucztą :)
Miejsce – Grono di Rucola (www.gronodirucola.pl)
Pomysł, tekstylia na stół i krzesła oraz papeteria (menu i winietki) – Be My Valentine Wedding Alchemy by Valentina (www.bemyvalentine.pl)
Dekoracje kwiatowe oraz bukiety – Projekt Kwiaty (www.projektkwiaty.pl)
Suknie – YolanChris oraz Rosa Clara z salonu Celebrity Bridal exclusive (www.celebritybridalexclusive.pl)
Make up – Alicja Iwańczuk (www.alicjamakeup.pl)
Fryzura – Fabryka Urody (Beata Leśniak MUA) (www.fugdynia.pl)
Modelka – Aleksandra Winiarczyk Photomodel (MaxModels)
Propozycja menu – szef kuchni Grono di Rucola – Marcin Kowalski
Zdjęcia – Agnieszka Potocka (www.subobiektywna.pl), Jarosław Klechowicz (www.wedding-movies.pl)
ZOBACZ TEŻ: „Zimowa Bajka„